Privatlivspolitik

Jeg beskytter persondata

Hvis du deler personlige informationer med David Lorentzen ApS, f.eks. navn, telefonnummer, adresse eller mail, så sikrer jeg dem, så de ikke bruges til andet end de nødvendige formål.

Det er kun relevante personer hos David Lorentzen ApS, der har adgang til data, du har delt med mig.

Jeg gemmer oplysninger indenfor tre kategorier: Kunder, kursister og nyhedsbrevsmodtagere. Herunder kan du se hvilke oplysninger jeg gemmer i hver kategori og hvad jeg bruger disse oplysninger til.

Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev opgiver du hverken for- eller efternavn, men udelukkende din mailadresse. Jeg benytter din mailadresse til følgende:

  • Udsendelse af nyhedsbrev
  • Oprettelse af kopimålgrupper på Facebook

Oprettelse af kopimålgrupper betyder, at jeg med jævne mellemrum uploader e-mailadresserne på min nyhedsbrevsliste til min annoncekonto på Facebook og beder Facebook om at finde en målgruppe af personer, som ligner dem, der er tilmeldt mit nyhedsbrev; en såkaldt kopimålgruppe. Denne målgruppe benytter jeg til målretning af annoncer.

Din e-mailadresse bliver altså ikke brugt til at målrette annoncer mod dig, men udelukkende til at målrette mod personer, som ligner dig.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse tilbage, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et afmeld-linket i den enkelte nyhedsmail.

Når du afmelder dig mit nyhedsbrev vil jeg senest den efterfølgende måned også fjerne din e-mailadresse fra den liste, der ligger på min annoncekonto hos Facebook

Oplysninger om kunder

Jeg gemmer oplysninger om kunder, som har købt en ydelse hos mig, i form af fakturaer. Dette gøres i henhold til bogføringsloven. Hvis du har købt en ydelse hos mig, vil dit firma desuden stå opført i min kundedatabase. Begge dele – fakturaer og kundedatabase – ligger i regnskabsprogrammet Dinero.

Derudover kan jeg gemme oplysninger i form af e-mailkorrespondancer med dig, hvis jeg skønner, at jeg senere kan få brug for at huske, hvad vi har skrevet sammen om.

Oplysninger om kursister

Hvis du har deltaget på et kursus, hvor en del af kurset ligger i en kursusportal på min website, så gemmer jeg de oplysninger, du har afgivet i forbindelse med, at du har fået adgang til denne portal. Disse oplysninger vil altid omfatte:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mailadresse

De kan dog også omfatte oplysninger som f.eks. arbejdsplads, adresse, CVR-nummer m.v. såfremt disse oplysninger har været nødvendige for mig at indsamle for, at kunne fakturere dig.

Dine oplysninger ligger dels i min hjemmesides brugerdatabase og de ligger i systemet MemberPress (et plugin til WordPress), som jeg bruger til at administrere adgangen til de forskellige ressourcer på min hjemmeside.

I forbindelse med afholdelse af kurser får jeg nogle gange adgang til lister, som skal bruges til efterfølgende at sende materiale til kursisterne. Disse lister bliver slettet så snart materialet er udsendt.

Derudover kan jeg gemme oplysninger i form af e-mailkorrespondancer med dig, hvis jeg skønner, at jeg senere kan få brug for at huske, hvad vi har skrevet sammen om.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

I tvivl? – så kontakt mig

Ifølge Persondataforordningen har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode mig om at rette, blokere eller slette disse oplysninger.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her.

Dataansvarlig: David Lorentzem

David Lorentzen ApS
Bundgårdsballe 43
5400 Bogense
kontakt@davidlorentzen.dk
CVR: 39 49 53 76

http://davidlorentzen.dk