Privatlivspolitik

Jeg beskytter persondata

Hvis du deler personlige informationer med David Lorentzen ApS, f.eks. navn, telefonnummer, adresse eller mail, så sikrer jeg dem, så de ikke bruges til andet end de nødvendige formål.

Personoplysninger bruges bl.a. til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Dette kunne f.eks. være ønsket om at blive tilmeldt nyhedsbrevet eller booking af en online-session.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig nyhedsbreve), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Det er kun relevante personer hos David Lorentzen ApS, der har adgang til disse data.

Personlige informationer, der er blev delt med David Lorentzen ApS, deles aldrig med tredjepart uden et forudgående samtykke.

Oplysninger kan dog blive overdraget til tredjeparter uden samtykke, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Ændringer af retningslinjer

Internettet og digitale tjenester udvikler sig meget hurtigt. Dette kan medføre, at David Lorentzen ApS bliver nødt til at ændre retningslinjerne for, hvordan jeg håndterer personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I tvivl – så kontakt mig

Ifølge Persondataforordningen har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode mig om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside her.

Dataansvarlig: David Lorentzem

David Lorentzen ApS
Bundgårdsballe 43
5400 Bogense
kontakt@davidlorentzen.dk
CVR: 39 49 53 76

http://davidlorentzen.dk