Navngivningsguide

#4 Afrunding

Her fik du et indblik i nogle af de navngivningsprincipper jeg bruger, når jeg arbejder i, både mine egne, men også i andres annonceadministratorer.

Det vigtigste jeg håber du tager med dig herfra er vigtigheden af en god navngivningspolitik. Jeg synes naturligvis, at min egen er super genial, men du er velkommen til at lave din egen, så længe den giver mening for dig og så længe den er nem at videregive og forklare til kolleger.

Det er ikke sjældent at den primære årsag til, at David og jeg bliver tilkaldt er, at vores kunder er forvirrede over deres egne annonceadministratorer og de udtryk der er brugt. Og det er bestemt ikke fordi vi ikke gerne vil tilkaldes, men der er også andre ting vi kunne snakke om end lige navngivning 😉

Skulle du, på trods af alle de mere eller mindre vise ord du her har læst, måske stadig tænke, at du kunne have brug for en hånd fra os, så kan du læse lidt om vores ydelser og de ting vi tilbyder her, samt læse nogle af vores blogindlæg her.

Har du allerede mestret navngivning eller mangler du lige den sidste assistance til at perfektionere dine annoncer, så kan du også booke 1-1 rådgivning med os, hvor vi kigger på lige netop det du har lyst til. Du kan booke os ind her.

Jeg håber vi ses.

/Claus