ALAAAAARM! Denne side benytter cookies! Til din store overraskelse, er jeg sikker på… #IroniKanForekomme

En cookie er et lille stykke kode, som lagres i din webbrowser således, at den senere kan genkendes af websitet eller en tredjepartstjeneste. Der er ingen personlige oplysninger gemt i de cookies mit website benytter, og de kan ikke indeholde virus.

Synes du, at det med cookies er noget værre noget, så kan du her læse om hvordan du undgår og sletter dem: http://minecookies.org/cookiehandtering

Davidlorentzen.dk benytter cookies fra følgende tjenester:

Google Analytics

Google Analytics-cookies bruges til at spore besøgendes adfærd på siden og få oplysninger om hvilke sider, en bruger besøger. Jeg ved ikke hvem du er, men jeg ved, at du har været her…

Facebook cookies

Facebooks cookies bruges til at skabe målgrupper af brugere, som har besøgt mit website. Disse målgrupper kan jeg efterfølgende bruge til at ramme brugerne med relevant indhold. Det er det, som i dagligt tale kaldes retargeting og du er tæt på at falder helt bagom dansen hvis du ikke selv benytter det. Heldigvis har jeg skrevet en guide om hvordan du implementerer det. Find den her: Opsætning af Facebook retargeting